Remedii naturale pentru tratarea problemelor de sanatate

Vaginita

Sunt de obicei insotite si de inflamatia vulcei. Cauza este infectioasa si se datoreste fie germenilor banali, fie gonococului, fie parazitului tricomanas, sau unor micoze (ciuperci). Formele clicnice variaza cu germenul care le produce. In general se manifesta prin usturime si dureri intensificate la urinat si de raporturi sexuale. Uneori se instaleaza si mancari violente.

In infectiile cu trichimonas secretia vaginala este spumoasa, aerata, cde culoare galben-verzui; in infectiile micotice secretia vaginala este groasa, grunjoasa, iar ca simptomatologie predomica senzatia de mancarime.

Tratamentul este in functie de germenul care a dat infectia si se executa umai la indicatiile medicului, dupa un prealabil examen de laborator al secretiei vaginale.

Tratamentul vaginitei, indiferent de cauza care a provocat-o, trebuie aplicat ambilor parteneri, deoarece barbatul, aparent sanatos, este in realitate purtator de parazit si poate reinfecta femeia.

Tratamentul consta in administrarea pe gura a medicamentelor specifice la ambii soti; femeia trebuie s afaca un tratament local cu ovule si irigatii vaginale. In perioada tratamentului este obligatorie abstinenta sexuala. Uneori pentru o vindecare sigura este necesara repetarea tratamentului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *