Remedii naturale pentru tratarea problemelor de sanatate

Tea Spot – ceai online

Parintii si bunicii nostri foloseau ceaiul pentru orice remediu. De multe ori este mai bine sa incercam un tratament pe baza de ceai in locul retetelor pe baza de medicamente chimice, in special ca acum putem cumpara chiar si ceai online, deci ne este mult mai la indemana sa gasim exact ceaiul care ne place si ne satisface.

Aproape toate afectiunile se pot trata naturist, pe baza de ceai. Efectele benefice ale ceaiului in sanatatea oamenilor sunt descrise in nenumarate carti de specialitate sau pe siteurile de internet. Unele dintre cele mai bune ceaiuri pentru tratament naturist sunt ceaiul de musetel si ceaiul de menta.

Ceai de musetel
Ceaiul de musetel este folosit in medicina pentru tratarea stomacului sensibil si pentru un somn mai lin. Ceai de musetel se foloseste si pe post de laxativ usor (in caz de constipatie) si este antiinflamator si antibacterian. Pentru tratarea stomacului este recomandat sa se consume ceai de musetel in fiecare zi, la micul dejun, timp de doua sau trei luni.
Pe internet se gaseste ceai online de musetel cu flori intregi ce produce o aroma si un gust complet. Numit Chamomile, poate fi comandat de pe Tea Spot.

Ceai de menta
Ceaiul de menta este un remediu natural deosebit in calmarea durerilor de cap si imbunatatirea digestiei.
Ceaiul de menta se foloseste in tulburarile gastro-intestinale, el intretinand sanatatea ficatului si face minuni in cazul indigestiilor si starilor de voma. Este recomandata si daca ai probleme respiratorii sau daca esti racit, ai astm sau bronsita.
TeaSpot.ro ofera si un ceai online din cea mai pura menta, fara uleiuri sau indulcitori, numit, numit Peppermint.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *