Remedii naturale pentru tratarea problemelor de sanatate

Rogaine – tratamentul numarul 1 in lume


ROGAINE este un produs Pfizer care contine 2% minoxidil pentru femei si 5% minoxidil in tratamentul pentru barbati. Rogaine este tratamentul numarul numarul 1 in tratarea cheliei ereditare dar si impotriva caderii masive a parului.

Dupa primele saptamani de la inceperea tratamentului incepe stoparea caderii parului dupa care parul incepe sa acopere zona cu probleme, la barbati zona vertexului in principal.

Rogaine este singurul aprobat de FDA USA care din punct de vedere clinic este dovedit ca ajutand la cresterea parului. Acesta este motivul pentru care ROGAINE este numarul unu, recomandat de catre medicii dermatologi din USA. Cu cat vei incepe mai repede, cu atat mai bine pentru parul tau. Foloseste ROGAINE de 2 ori pe zi si vei vedea rezultatele dorite dupa doar 4 luni de tratament.

Minoxidilul este primul medicament aprobat de comunitatea medicala ca tratament impotriva caderii parului.

Minoxidilul a fost prescris initial si folosit sub forma de tablete cu administrare orala in tratamentul presiunii sangvine. In aceasta perioada, ca efect secundar s-a observat cresterea parului.
Pentru a nu pierde aceasta ocazie, UpJohn a explorat posibilitatea folosirii acestui medicament ca tratament impotriva caderii parului si la mijlocul anilor 1980 a venit cu o solutie numita Rogaine, adica o solutie cu 2% minoxidil.

De atunci, UpJohn a creat si o solutie de 5% minoxidil (un ROGAINE mult mai puternic) si ROGAINE pentru femei. Minoxidilul a trecut de la faza de medicament eliberat doar cu prescriptie medicala, la posibilitatea de a fi cumparat fara aceasta.

In Romania tratamentul ROGAINE poate fi achizitionat din magazinul online de pe http://www.etratament.ro .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *