Proprietatile curative ale uleiului de arbore de ceai

Uleiul de arbore de ceai verde ajuta la tratarea unor afectiuni de natura digestiva, in boli respiratori, taieturi superficiale, arsuri solare, acnee, diverse ale ciuperci piciorului, infectii fungice minore, candidoze vaginale, in plus ajuta la intarirea sitemului imunitar.

Uleiul de arbore de ceai mai este folosit si in cazul iritatiilor pielii inclusiv dupǎ barbierit sau epilat, urticarii, taieturi, zgarieturi, arsuri si rani minore, muscaturi de insecte.

Uleiul de arbore de ceai este regasit si unele produse cosmetice cum ar fi: sam­poa­ne, balsamuri de buze, cre­me si unguente pentru tegu­men­te sau chiar paste de dinti, de­oarece uleiul are si beneficii de ordin dermatologic.

Nu se recomanda administrarea uleiul de arbore de ceai pe cale orala, deoarece poate fi to­xic, uleiul se uti­lizeaza de obicei diluat.


Data Recovery