Remedii naturale pentru tratarea problemelor de sanatate

Prevenirea aparitiei racelilor si gripei in sezonul rece


Toamna a sosit si a adus vreme rece, precipitatii si a crescut riscul aparitiei racelilor, gripelor, bronsitelor si asa mai departe. Exista o multitudine de remedii naturiste ce ne pot asista in tratarea acestora si in intarirea sistemului imunitar . De curand specialistii indieni in medicina alternativa au dezvaluit unul dintre cele mai eficiente metode de prevenirea a aparitiei racelilor. Eu sugereaza sa folosim 3 condimente binecunoscute pentru intarirea imunitatii la raceala.

Acestia au precizat ca ghimbirul, busuiocul si piperul negru au efecte terapeutice ce lupta impotriva racelilor, de aceea pe timpul toamnei este esential sa faca parte din dieta noastra. Combinatia celor 3 condimente poate fi folosita atat pentru prevenirea racililor si bolilor respiratorii cat si pentru tratarea lor. De aceea , adaugarea ghimbrului, busuiocului si piperul negru in mancarea de zi cu zi este recomandata pentru fiecare dintre noi fie ca suntem sanatosi, fie ca suferim de raceala sau gripa.

De asemenea puteti folosi si alte remedii folosite inca din cele mai vechi timpuri pentru tratarea racelilor precum usturoiul, ceapa, lamaile si altele , remedii ce va pot asigura cantitatea necesara de vitamine si nutrienti pentru prevenirea eficienta a afectiunilor de sanatatea ce apar odata cu sosirea sezonului rece.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *