Remedii naturale pentru tratarea problemelor de sanatate

Natural îți vine cel mai bine

O dată cu relocarea în Piața Amzei, Pukka Food, magazin reper pe piața bucureșteană de produse bio și sănătoase, și-a lărgit portofoliul cu o gama întreagă de remedii naturiste menite să regleze blând și eficient o multitudine de afecțiuni.

Sub formă de ceaiuri, tincturi, alifii sau siropuri, produsele terapeutice din plante ApuseniMed sunt destinate dezechilibrelor datorate vârstei, sezonului, stresului sau alimentației.

Te poți bucura de eficiența vindecătoare a ceaiurilor-pansamente indicate unui colon intoxicat de-a lungul timpului din cauza grabei sau neglijenței, la cele pentru sistemul nervos, prostata, rinichi, afecțiuni circulatorii, cardiace, suprasolicitării ficatului, probleme dermatologice, ginecologice și altele.

În caz că ai nevoie de un panaceu mai concentrat, îl poți găsi sub forma tincturilor pe bază de plante vindecătoare precum păducel, vâsc, rostopască, pufulița cu flori mici, ghintură.

Siropurile din plante cu gust atrăgător ne amintesc că avem la îndemână toate resursele pentru vindecare și prevenire, la orice vârstă: siropul de muguri de pătlagină, propolis, muguri de pin cu propolis, cătină.

În varianta alifiilor, beneficiezi de atingerea binefăcătoare a naturii pentru a trata eczeme, afecțiuni benigne, maligne și numeroase alte afecțiuni; amintim amestecurile cu untul pământului, mărul lupului, gălbenele.

Cea mai mare parte a plantelor sunt culese din Munții Apuseni dar și atent selecționate din culturile proprii.

Pe lângă această gamă generoasă de remedii din plante, la Pukka Food găsești și alte alimente medicament și superalimente: mierea manuka, antibiotic natural din Noua Zeelandă, goji berries vestite pentru proprietățile antioxidante și reglatorii la nivel circulator, pudra de maca, de lucuma, semințele Chia, multe tipuri de alge, gomasio, extract de drojdie, cacao organică, esență de ceai verde…

Obiceiurile sănătoase se învață și se cultivă, așa că te așteptăm la magazinul nostru prietenos din Piața Amzei să povestim pe îndelete despre sănătate și frumusețe pe termen lung.

Pukka Food – magazin frumos și sănătos
Str. Piața Amzei 10-22
021.311.6353
0728217127
L-V: 10-20
S: 10-15

Categorised in: Ceaiuri naturiste, Plante medicinale

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *