Remedii naturale pentru tratarea problemelor de sanatate

Medicamente naturale pentru potență

Istoria omenirii a arătat că în toate culturile au existat unguente, preparate, poțiuni de dragoste și practici care urmăreau atragerea sexului opus, sporirea sexualității și a fertilității. De exemplu, aztecii considerau că avocado este un potențator sexual doar pentru faptul că seamănă cu un testicul și ca rădăcina de mandrake este un afrodisiac puternic doar pentru că are forma unui penis. În Evul Mediu, celor care doreau mulți copii li se recomanda să consume fructe cu multe semințe, cum ar fi rodii și smochine.

Între plantele care își datorează reputația calităților medicinale în afecțiuni sexuale, se numără: busuiocul, pătrunjelul, menta, ceapa, piperul negru, cuișoarele, ghimbirul și chili. De asemenea, este cunoscut faptul că alcoolul în doze moderate exercită un efect dezinhibitor foarte favorabil pentru activitatea erotica, dar reduce dorința.

Plante ideale pentru creșterea potenței sexuale

Ginseng. Este o plantă originară din Asia de la care se folosește rădăcina date fiind proprietățile sale. Această plantă are multe avantaje, însă în acest context le vom sublinia doar pe cele care influențeaza în mod direct creșterea dorinței sexuale și a potenței la bărbați. Ginsengul conține ginsenozide, stimulând substanțele din organism care produc aceleași efecte ca și testosteronul. Este binecunoscut faptul că testosteronul este hormonul necesar pentru a stimula dorința sexuală și a se obține o mai bună erecție a penisului. Scăderea nivelului de testosteron determină pierderea libidoului și probleme cu erecția penisului. Alte proprietăti ale ginsengului sunt: energizarea organismului, conferă o stare de vitalitate, îmbunătățește starea de depresie, stres și oboseală. Este dovedit faptul că depresia, stresul și oboseala sunt adesea cauza pierderii dorinței sexuale și ale impotenței.

Biloba. Este un arbore de origine chineză cunoscut pentru proprietățile și beneficiile sale asupra circulației sângelui. Această plantă acționează prin împiedicarea colmatării vaselor de sânge, oferind astfel o bună aprovizionare a creierului, membrelor și organelor genitale.

Biloba permite sângelui să circule liber, ceea ce asigură și îmbunătățirea erecției.

Menta. Se utilizează cu succes în scopuri afrodisiace, deoarece este un stimulent delicat al sistemului nervos. De asemenea, are mai multe efecte de vindecare, printre care putem menționa îmbunătățirea digestiei, respirației urât mirositoare (nimeni nu va nega utilitatea sa într-o întâlnire intimă) și calmante în stări de anxietate.

Scorțișoara. Este binecunoscut faptul că îmbunătățește tot felul de probleme legate de circulație deficitară, tuse, febră ș.a.m.d.. Întărește sistemul nervos și ameliorează oboseala și depresia. De asemenea, reduce stresul și anxietatea, care de multe ori sunt un obstacol în calea unei bune relații intime.

Țelina. Conține o substanță care stimulează producerea de hormoni masculini.

Ovăzul. Restaurează energia pierdută, în special în cazul celor care trăiesc în stres constant. De asemenea, este deosebit de potrivit pentru afecțiuni ce țin de potența sexuală deoarece crește libidoul.

Cireșele. Conținutul ridicat de vitamina B reprezintă o posibilă justificare pentru care este considerat ca fiind un afrodisiac delicios.

Mărul. Este prin excelență simbolul senzualității și fructul interzis care a sedus-o pe Eva și apoi pe Adam. Mărul este un bun stimulent sexual.

Avocado. Conținutul său nutritiv este ridicat. Este bogat în vitaminele A și E, precum și în uleiuri naturale, proteine, carbohidrați și minerale, esențiale pentru producerea de hormoni sexuali. Puterea de afrodisiac se află în pulpa și în sămânța sa.

Nucile. Sunt bogate în acizi grasi Omega 3, fosfor și magneziu. Își aduc aportul la producția de celule roșii din sânge și îmbunătațesc stările de depresie, stres și oboseală.

Alimente cu efecte benefice pentru creșterea libidoului și erecției penisului

Mierea de albine. Conține substanțe nutritive care oferă energie și vitalitate, dar, de asemenea, conține bor din abundență, mineral legat de un nivel crescut de testosteron, hormon legat direct de dorința și capacitatea de a avea orgasm. De asemenea, mierea conține oxid nitric, o cheie ce deschide vasele de sânge care provoacă erecția.

Polenul. Calitățile produsului anterior sunt găsite în polen dublate sau triplate. Este suficient să consumați doar o lingură pe zi, cu pauză de 7 zile după 3 săptămâni de administrare.

Ciocolata. S-a dovedit științific că în conținutul de cacao (compus produs esențial din ciocolată) există o cantitate considerabilă de feniletinamină, agent chimic care activează receptorii de pe celulele nervoase din creier care produc un sentiment de bunăstare.

Fructe de mare. Sunt ajutoare importante în sănătatea sexuală, în principal pentru contribuția de minerale de rang înalt, cum ar fi fosforul, care ajută la digestia proteinelor, grăsimilor și carbohidraților, precum și la buna funcționare a sistemului nervos. Conțin, de asemenea, iod, esențial pentru funcționarea optimă a glandei tiroide, glanda responsabilă pentru crearea hormonilor implicați în aproape toate funcțiile corpului și zinc, a cărui lipsă este asociata în mod regulat cu probleme de disfuncție erectilă și cancerul de prostată.

Nu omiteți rolul vitaminelor și mineralelor în creșterea potenței sexuale și consumați alimente bogate în vitamina B3, vitamina E, fosfor, calciu, magneziu și seleniu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *