Remedii naturale pentru tratarea problemelor de sanatate

Infecția genitală la bărbați

De cele mai multe ori, infecțiile genitale nu au simptome specifice celor două sexe. Este de menționat că simptomele nu afectează bărbații în mod diferit față de femei. Cele mai comune simptome ale infecției genitale sunt reprezentate de senzațiile puternice de arsură în tractul urinar.

Aceste arsuri sunt accentuate atunci când persoana afectată urinează și este probabil de asemenea ca nevoia de urinare să fie foarte puternică, iar în momentul urinării să eliminați doar cățiva stropi. Și indiferent de cât de puțin eliminați, aceasta va provoca mulă durere și disconfort.

Nu vă alarmați dacă vă veți confrunta cu dureri abdominale, de asemenea. Acestea sunt și ele semne ale prezenței unei infecții severe. Pe lânga acestea, puteți avea febră, ceea ce nu este neobișnuit. Uneori, se poate să aveți parte și de fiori reci. Apoi, mai puteți experimenta simptome cum ar fi mâncărimi puternice în zonele pubiene. Aceasta va depinde de natura infecției, deoarece sunt anumite tipuri de infecții bacteriene care nu provoacă niciun fel de mâncărimi.

Unele persoane care au o problemă exagerată ar putea experimenta răni roșii care pot fi foarte dureroase și câteodata pot chiar și sângera puțin. Un diagnostic exact poate fi oferit doar de un medic; deci, dacă este posibil, ar trebui să consultați un medic cât mai repede cu putință. Acest lucru este important în special în cazul în care afecțiunea dumneavoastra este cronică, însemnând că este mai veche de o lună sau că reapare în mod frecvent.

Acasa, cel mai bun remediu posibil în lupta împotriva infecției genitale este să beți mult suc de afine. Acesta conține anumite chimicale care ajută mult în tratarea infecțiilor bacteriene și în buna funcționare a rinichilor.

Ca un remediu temporar, puteți aplica un pachet de gheață în zona afectată. Acesta vă va calma zona, însă doar pentru moment.

O idee bună ar fi să aplicați caș proaspăt în zona afectată, pentru a înlătura infecția aflată la suprafață. Dar, este important de știut că dacă infecția este avansata, este nevoie de un tratament adecvat și puternic pentru a o distruge. Dacă nu o tratați, există posibilitatea ca situația să se înrăutățească.

De asemenea, infecția îl poate afecta pe partenerul dumneavoastră sexual, deci este recomandată evitarea actului sexual pentru o anumită perioadă de timp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *