Remedii naturale pentru tratarea problemelor de sanatate

Hemoroizi – Tratament naturist cu Colon Help

Statisticile medicale arată că o treime dintre adulți au probleme cu hemoroizii. Aceștia sunt dilatații ale venelor aflate în zona ano-rectala.

De ce apar hemoroizii? Cauzele sunt numeroase, iar printre ele se află: constipația cronică, îmbătrânirea, afecțiuni ale ficatului, sarcina, tumori ale rectului. Clasificarea hemoroizilor se face în funcție de locația acestora, ei putând fi interni (atunci când sunt localizați în interiorul canalului anal) sau externi (când sunt localizați în afara canalului anal).

Cel mai eficient tratament pentru hemoroizi este, ca și în cazul oricărei afecțiuni, prevenirea. Aceasta se poate realiza prin introducerea fibrelor în regimul dumneavoastră alimentar. Fibrele reduc riscurile de constipație. Acestea se regăsesc în legume, fructe, cereale integrale și suplimente alimentare pe bază de fibre.

Colon Help este un tratament naturist eficient în prevenirea și tratarea hemoroizilor. Este un produs 100% natural, iar fiecare dintre ingredientele sale are proprietăți benefice pentru organism. Colon Help are un conținut de fibre de calitate superioara de in și psyllium. Acestea sunt eficiente în tranzitul intestinal, îmbunătățindu-l. Fibrele sunt precum un burete care absoarbe apa, adună toxinele din colon și ajută la eliminarea lor. Conținutul de 33% tărâțe de psyllium din Colon Help este benefic în privința sângerărilor din hemoroizi, cauzate de un scaun prea tare. Fibrele din Colon Help fac masa eliminată foarte moale, oferind un confort celui care suferă de hemoroizi.

Hemoroizii sunt o afecțiune care produce disconfort și chiar o teamă de a merge la toaletă, cauzată de durerile suferite în timpul eliminării fecalelor. Tratamentul naturist cu Colon Help ușurează procesul de eliminare, acționând eficient împotriva constipației, fiind un bun lubrifiant și un bun curățitor al colonului.

Colon Help previne dar și trateaza hemoroizii, datorită ingredientelor sale 100% naturale, alese cu grijă pentru ca împreună să își potențeze proprietățile benefice. O cură de 3 luni de Colon Help reduce iritațiile, durerile și inflamațiile. Mai mult decât atât, Colon Help reglează tranzitul intestinal, curăță colonul cu grijă și delicatețe și detoxifică organismul.

Tagged as: ,

Categorised in: Colon Help, Hemoroizi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *