Remedii naturale pentru tratarea problemelor de sanatate

Despre Aloe vera

Preparatele cu aloe vera stimulează sistemul imunitar pentru a lupta mai eficient cu bolile. Studiile arată că preparatele cu aloe vera sunt eficiente împotriva cancerului. Sucul de aloe, printre tratamentele în formele ușoare de cancer. Deține si multe proprietati nutritive. Are peste zece minerale care au activități dintre cele mai diverse implicate în metabolismul celulei umane.

Deși se cunosc încă din antichitate uimitoarele proprietăți terapeutice ale Aloe vera, astăzi seva acestei plante este utilizată mai mult în industria cosmetică. Medicina occidentală a înregistrat totuși rezultate extrem de încurajatoare în prevenirea și tratarea bolilor de cancer cu Aloe vera. Însă studiile făcute pe animalele de laborator nu au trecut oficial mai departe și la om.

Protocoalele medicale și autorizațiile sunt cele care întârzie aplicarea medicamentelor pe bază de Aloe vera. Însă se pare totuși că există șanse pentru ca terapia cu seva acestei plante să fie folosită pe scară largă, fiind făcute experimente în toată lumea.

Un exemplu este Rusia unde, încă de la începutul secolului trecut, bolnavii de cancer sunt vindecați cu injecții sub piele din extract de Aloe vera. Însă, ca la orice tratament, foarte importantă în perioada de convalescență este alimentația obligatoriu bogată în produse proaspete cum sunt verdețurile, dar și fructele ca cireșele, afinele sau sfecla roșie. Această alimentație curăță organismul și îl face mai activ în fața agresivității agenților patogeni.

sursa

 

Tagged as: , ,

Categorised in: Plante medicinale, Terapii naturiste

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *