Remedii naturale pentru tratarea problemelor de sanatate

Cum sa devii vegetarian intr-un mod simplu


A deveni vegetarian reprezinta o schimbare importanta din viata unui om. Atunci cand incerci sa devii vegetarian te poti speria usor cand te gandesti la ce te asteapta in continuare. Exista o calea usoara si o cale mai grea pentru a deveni vegetarian.

In primul rand in afara de faptul ca inveti sa mananci intr-un mod nou va trebui sa renunti la alimente care probabil ti-a placut foarte mult sa le consumi. Asa ca pentru a reduce din intensitatea acestui soc nu incerca sa devii vegetarian intr-o zi. Cei mai mult dintre vegetarieni au reusit sa reusit sa se “disciplineze” urmand anumite etape si eliminand carnea treptat.

In primul rand puteti renunta la oua si mezeluri la micul dejun si sa le inlocuiesti cu cereale sau clatite. Nu renunta inca la cascaval si lapte. Selecteaza cateva alimente la care sa renunti si continua pentur cateva saptamani. Dupa ce ai indeplinit acest obiectiv treci mai departe si elimina din alimente si la pranz si apoi mai tarziu la cina. Daca intr-un moment de slabiciune mananci o bucatica de carne nu renunta, treci mai departe si vei reusi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *