Remedii naturale pentru tratarea problemelor de sanatate

Ce conține Colon Help?

Colon Help este un produs 100% natural, un curățitor intestinal și detoxifiant inspirat din natură. Dacă aruncați o privire pe prospectul Colon Help, veți găsi următoarele ingrediente:

Toate aceste ingrediente, puse laolaltă, rezultă un produs excelent care oferă o curățare intestinală impecabilă. Haideți să vedem de ce, fâcând o scurtă analiză a fiecaruia dintre ingredientele întâlnite pe prospectul Colon Help.

Tărâțe de psyllium (Plantago ovata)

Această plantă este rudă cu pătlăgina și provine din India, Iran, bazinul mediteranean și Orientul Mijlociu. Cu un conținut de fibre superior tărâțelor de cereale, tărâțele de psyllium absorb de mai multe ori greutatea lor în contact cu apa, formând o masă gelatinoasă care îngurgitează substanțele toxice și le înlătură prin eliminare. Tărâțele de psyllium luptă împotriva constipației și scad colesterolul. Prezența acestor tărâțe în compoziția Colon Help fac din acesta un curățitor intestinal eficient.

Semințele de in (Linum usitatissimum)

Inul este o plantă cu originea în Egipt. Vechii egipteni îl foloseau ca aliment, leac pentru anumite afecțiuni și materie primă pentru țesături.

Inul este unul dintre ingredientele de bază ale curățitorului intestinal Colon Help, datorită eficienței sale terapeutice. Acesta stimulează digestia, având efect laxativ. În cazul constipațiilor cronice, semințele de in intervin și dreneaza intestinul. Ajunse în organism, semințele de in au capacitatea de a absorbi o cantitate mare de apă, formând un bol în tubul digestiv și stimulând eliminarea materiilor reziduale din intestin.

Chimenul (Carum carvi)

Chimenul este o plantă care face parte din familia morcovului. Acesta crește în regiuni deluroase, atât în culturi, cât și în mod spontan. Fructele sale sunt cele utilizate în scopuri medicinale. Dacă aveți de-a face cu o digestie dificilă, dureri stomacale și colici gastrice și intestinale, fitoterapia este cea care vă vine în ajutor, recomandând utilizarea chimenului. Acesta este motivul pentru care chimenul se află printre ingredientele Colon Help, fiind alaturi de celelalte ingrediente o soluție pentru stimularea digestiei, prevenirea balonărilor, a gazelor intestinale și a aerofagiei.

Coriandrul (Coriandrum sativum)

Coriandrul își are originile în zona mediteraneană sau în Orientul Mijlociu, datând de 7000 de ani încoace. Este utilizat atât ca și plantă aromatică în bucătărie, cât și ca plantă medicinală, dovedindu-se eficient în eliminarea gazelor intestinale și prevenirea balonărilor. Coriandrul conține ulei volatil și acesta îl face un bun medicament împotriva diareei, stării de oboseală, anorexiei, viermilor intestinali și a gazelor intestinale. Acțiunea sa carminativă, prin care calmează durerile de stomac, este mărită de celelalte ingrediente ale produsului 100% natural, Colon Help.

Oregano (Origanul vulgare)

Oregano este o plantă foarte apreciată în arta culinară. Ceea ce mulți nu știu este întrebuințarea sa ca și produs medicinal. Pentru că este un antioxidant puternic, eficient în a evacua bila în duoden și detoxifiant, oregano se află pe lista de ingrediente ale Colon Help.

Pătrunjel (Petroselinum crispum)

Pătrunjelul are foarte multe efecte benefice asupra organismului. Printre ele, menționăm că este eficient în a preveni balonările și indigestiile, curăță sangele, are efecte pozitive asupra plămânilor, rinichilor, uterului și alte organe interne, ajută organismul să elimine excesul de apa și ameliorează colicile dureroase. Pătrunjelul face din Colon Help un produs cu proprietăți imunostimulatoare, fiind un izvor de vitamina A, C, K și minerale precum fierul, calciul, potasiul și fosforul.

Argila

Argila apare pe prospect datorită efectului său purificator, detoxifiant și tonifiant. Este bogată în minerale, ceea ce o face un bun curățitor al sângelui. Argila leagă toxinele și este eficientă în eliminarea lor. Având argila în conținutul său, Colon Help este un tratament bun pentru o digestie dificilă, acidul stomacal reglând tranzitul intestinal și eliminând toxinele și paraziții intestinali.

Tagged as: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *