Remedii naturale pentru tratarea problemelor de sanatate

Calmează durerile articulare cu remedii naturiste

Dacă vezi la televizor ce iarnă s-a dezlănțuit dincolo, spre vest, parcă ți-e greu să spui că de acum gata, s-a terminat, a venit primăvara. Oricum, în această perioada de tranziție de la un anotimp la altul, când într-o singură zi poți avea în peisaj toate cele patru anotimpuri, poezia naturii poate fi întunecată de durerile de oase provocate tocmai de vremea schimbătoare.

S-a dovedit, și cei care au încercat pot confirma, că medicația recomandata de medic nu are cine știe ce efecte. Însă poți ține sub control aceste dureri apelând la varianta naturista, lipsită de chimicale și efecte adverse.

Pentru că deja a început să apară peste tot și frunzele-i sunt fragede și suculente, apelează, înainte de toate, la papadie, ca atare, în salată sau sub forma de ceai, bonusul fiind o temeinică detoxifere a organismului.

O cură de trei-patru săptămani cu păpădie proaspată, frunze sau tulpini, îți poate fi de folos în reumatism datorită efectului depurativ. Trebuie știut că păpădia este o plantă înzestrată cu multe calități terapeutice, cunoscute încă din cele mai vechi timpuri.

Citește întregul articol pe Ziare.com

Tagged as: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *