Remedii naturale pentru tratarea problemelor de sanatate

Angina pectorala – remedii naturale pentru tinerea sub control


Angina pectorala inseamna durere in piept.Este un fel de disconfortal muschiului inimii cauzat de slaba livrare de sange bogat in oxigen. Persoanele ce sufere de angina simt o strangere, o apasare a inimii. Pacientii ce sufera de angina pot sesimte dureri si in zona umerilor, gatulu, mainilor, maxilarului sau spatelui.

Consumul de agrise sau suc de agrise este recomandat pentru sanatatea intregului organism ,dar mai ales pentru sanatatea inimii. Consumul regulat de suc de lamaie este un remediu cat de poate de natural pentru ameliorarea anginei pectorale. Consumul de suc de lamaie tine sub control acumularea de colectorol in vasele de sange.

Sucul de sfecla este de asemenea un bun remediu pentru tratarea anginei. In amestec cu o lingurita de miere si suc obtinut dintr-o jumatate de lamaie consumat inainte de culcare este cel mai eficient.

Un vechi remediu pentru angina este consumul de usturoi. Usturoiul (2-3 catei) poate fi fiert intr-o cana cu lapte . Decoctia obtinuta nu numai ca iti poate ameliora durerea provocata de angina pectorala, dar este si beneficce pentru alte afectiuni ale inimii.

Pacientilor suferinzi de angina li se recomanda consumul de mere sub forma de fructe proaspete, suc sau gem.

Si nu uitati, inainte sa folositi aceste remedii naturale, consultati medicul specialist.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *