Remedii naturale pentru tratarea problemelor de sanatate

Alergiile – Cauze și simptome.Tipuri de alergii

Alergiile pot fi descrise ca o sensibilitate a organismului la o substanță care nu afectează în mod normal alte persoane. Exista nenumărate substanțe în mediu care pot provoca de la reacții ușoare până la reacții mai violente mai multor persoane. Aceste reacții variază de la alergii urmate ca intoleranță după consumul unor alimente și substanțe, cu cele rezultate din poluare.

Simptome

Simptomele alergiilor sunt la fel de variate ca substanțele care provoacă aceste reacții. Acestea includ dureri de cap, migrene, amețeli, iritabilitate, nervozitate, depresie, nevralgie, strănut, conjunctivită, diabet zaharat, eczeme, arsuri la stomac, indigestie, constipație, diaree, ulcer gastric, astm bronșic, excesul de greutate, creșterea tensiunii arteriale , dureri în piept, infarct miocardic, dificultăți de respirație, umflarea feței și a ochilor etc. Multe alergii sunt multiple și pot fi cauzate de alergeni multipli.

Tipuri de alergii

Alergii cauzate de polen- aceste alergii sunt declanșate de copaci, iarbă, plante și flori.

Alergii cauzate de praf (acarieni) sunt provocate de bacterii și diverse microrganisme ce trăiesc în covoare, mobilier tapițat, lenjerie de pat, saltele , firele de păr de animale, precum și praful din casă.

Alergii cauzate de animale alergii declanșate de firele de păr de animale.

Alergiile cauzate de mucegai- mucegai și ciuperci, în interiorul și în afara casei.

Alergiile alimentare Cu toate că orice aliment poate provoca o reacție alergică, unele alimente pot provoca reacții alergice mai violente, alimente precum: arahide, crustacee, citrice și glutamat monosodic.

Tagged as: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *